ALT ER SÅ STILLE…

Etter ei nokså stormfull og våt veke, bryt sola gjennom skyene over Alver i dag. Godt å kjenne at våren er på veg. 

Eg kjenner på at vi treng sol og varme (også andeleg og mentalt) i denne tida. Vi treng å kjenne varmen frå naturen. Vi treng å kjenne varmen frå kvarandre. Og vi treng å kjenne varmen frå vår himmelske Far. Ja, vi treng å kjenne varmen frå Andenes vind, han som Jesus sender til oss som trøystar, hjelpar og venn. 

Alt er så stille. I gatene. I butikkane. Ute på tur. I nabolaget. Stilla kan høyrast. Den kan følast. Den kan merkast. Den kan gjere meg roleg. Eller uroleg. 

Kjære Far! La stilla bli din mulighet til å tale til meg! La meg få høyre di stemme inn i livet mitt i denne tida. Send Den Heilage Ande, med levande ord, lys og og varme!”

Tre bibelvers frå Salme 94, som har tala til meg denne veka:

“Om ikkje Herren var min hjelpar, budde eg snart i det stille landet. Om eg må seia: Foten min er ustø, så held di miskunn meg oppe, Herre. Når mitt indre er fullt av uroleg tankar, har mi sjel glede av di trøyst.”

(Salme 94, 17–19)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *