Veke 32

Saman i fellesskap, saman i bøn.
Det er styrke i eit fellesskap. Det er godt å stå saman i vanskelege tider, og få dele smerte og sorg. I denne tida ønskjer vi å stå saman i bøn til Gud for land og folk. Bøn er eit uttrykk for eigen hjelpeløyse og håp til Gud.

n

”Einast i von til Gud er mi sjel stille, mi frelse kjem frå han. Ver still for Gud, mi sjel! Frå han kjem mi von. Einast han er mitt fjell og mi frelse; han er mi borg, eg skal ikkje rikkast. Mi frelse og mi ære har sin grunn i Gud. Han er mitt faste fjell, eg flyr til han. Lit alltid på Gud, de folk, renn ut for han det som fyller hjarta! Gud er ei livd for oss.” (Salme 62, 2 og 6 – 9) 

n

God helg!n

Arve Reigstad

n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *