Veke 37

Skriv din historie

n

Vi har snakka ein del om TID; både livslaup (Kronos) og hendingar (Kairos) som skjer gjennom livet. Vi vert alle merka av den tida vi lever i, og dei hendingar som skjer i tida og livet vårt påverkar oss til å verte dei vi er. Vi er alle ein del av historia. Men vi er og ein del av det Gud gjer i oss, ved oss og gjennom oss i den tida vi lever i. 

n

Kristian Hesselberg har skrive ein flott tekst om dette. Den har eg lyst til å dele med deg i dag. La det vere ei oppmuntring til deg om å halde fast på trua, at Gud er ein allmektig og handlande skapar inn i det livet du lever her på jorda. 

n

Lær meg og telle dagene jeg har,
at hver begynnelse en slutt vil ta
La disse år og dager som jeg lever,
bli mer enn egne tilfredsstillelser
fullfør det du skapte meg til å bli

n

Skriv din historie med mitt liv, med mitt liv
Skriv din historie med mitt liv, med mitt liv

n

Jeg lever ikke lenger for meg selv,
men for deg Jesus, du min venn og Herre
Så la din vilje skje, ditt rike komme,
på hvert ett sted du leder meg i livet
fullfør det du skapt meg til å bli

n

Skriv din historie med mitt liv, med mitt liv
Skriv din historie med mitt liv, med mitt liv

n

Gud, jeg vet det koster å leve helt og fullt for deg
men ta mitt liv, ta alt jeg er og la din vilje skje med meg

n

Skriv din historie med mitt liv, med mitt liv
Skriv din historie med mitt liv, med mitt liv

n

(Kristian Hesselberg)

n

Bibelordet for denne helga har eg funne i Paulus brev til Filipparane. Det fortel meg at Gud er aktivt verksam i mitt liv, gjennom tida eg lever i, og gjennom dei hendingar som skjer i livet mitt. ”For det er Gud som er verksam i dykk, så de både vil og gjer det som er etter Guds gode vilje.” (Fil. 2, 13)

n

God helg!

n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *