Mannen som forandret verden

Boka “Mannen som forandret verden” er ei samanfatning av dei fire evangelia, Matteus, Markus, Lukas og Johannes, der du kan lese historia om Jesus kronologisk. Den er basert på ein “Easy to read bibel version” og egnar seg godt for alle aldrar. Den er lita og lett å ta med, og lett å dele med andre. Denne boka gir ei heilt ny leseoppleving, utan vers og kapittelinndeling.

Boka er tilgjengeleg i Norkirken, og du kan ta kontakt dersom du ønskjer ei bok, gratis, til deg sjølv eller til å gi til andre. Boka er veldig lettlest, og gir ei spennande og god innføring i livet til mannen som forandra verda, Jesus Kristus.

”Det er all grunn til å advare nye lesere mot denne boken. Den har enorm sprengkraft!” (Egil Svartdahl – TV-pastor)

”Dette er den utrolige fortellingen om Jesus Kristus, den viktigste personen i verdenshistorien.” (Erik Solheim – tidligere stortingsrepresentant og statsråd)

Anbefalast!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *