Velkommen til nytt semester!

Søndag 10. august starter vi opp etter ferien, med familiestorsamling i Meland Aktiv kl. 11:00. Etter storsamlingen blir det bordfellesskap, med medbrakt korgemat og drikke, og lek og aktiviteter i storhallen for de som ønsker det. Ta med innesko. 

Denne storsamlingen er en familiestorsamling, for både barn og voksne, og det blir derfor ikke barneklubb (Kongebarna) denne søndagen. May Sissel Rismyhr Jansen, med team, leder lovsang. Vår barneleder, Mariann Urdal Henanger, taler Guds ord til oss. Det blir nattverd. Det blir mulighet for å gi en gave til misjonsarbeidet vårt. 

Vi får også besøk av familien Angelskår, som er utsendinger til Houston, og jobber i Sjømannskirken der. De er for tiden hjemme på ferie, og de vil fortelle litt nytt fra arbeidet som de står i.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *