Flott storfamiliesamling

Det er krevende å arrangere storfamiliesamlinger hvor hele familien er sammen under hele gudstjenesten. Men med en taler som har ryggsekken full av spennende ting, med et lovsangsteam som leder oss i  variert og god lovsang og med barnekoret Joy på scenen, så ble storsamlingen 5. oktober en innholdsrik, flott og givende samling for alle generasjoner.

Arne Johan Sæle i aksjon.

Arne Johan Sæle begynner å bli kjent for de fleste. Han er den gøye  mannen med ryggsekken. Han har alltid med seg en ryggsekk full av spennende ting, men det viktigste han har med, er alltid Guds Ord. Og denne søndagen fikk vi alle et laminert bibelvers med oss hjem, hentet fra 5 Mos 6,4–7:

“Herren er vår Gud. Herren er ein. Du skal elske Herren din Gud! Desse orda Skal du gjøyme i hjarte ditt! Du skal læra dei til barna dine, Og snakka om dei når du er heime og når du går på vegen, når du legg deg og når du står opp.”

Familien Henanger fortalte om Familiy Misson Week i Tsjekkia, og vi fikk nydelig sang av Henning Iversen m/team  og barnekoret Joy, som var med oss denne søndagen.

Veldig flott at mange folk i alle aldre fra ulike sammenhenger kan møtes! 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *