Årsmøte i Norkirken

Torsdag 29. januar er det årsmøte i Norkirken. Møtet blir i Veslestova  på Nordhordland Folkehøgskule. Årsmøtet starter kl. 19:00. For de som ønsker å bestille middag i forkant av årsmøtet, blir denne servert kl. 18:00. Det er påmelding til middagen. 

Innkalling til årsmøtet blir sendt ut via Norkirkens distribusjonsliste på e‑post. De som ikke får tilsendt innkalling gjennom distribusjonslista, og som ønsker å motta slik innkalling, kan henvende seg til hovedstyreleder, Arne Johan Sæle. Så vil innkalling med sakspapirer bli sendt, elektronisk (om mulig) eller via posten. 

Dersom du ønsker å delta på middagen, må påmelding skje seinest 23. januar. Påmelding sendes til gruppeledere eller direkte til driftstyreleder, Ronald Øyen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *