G2 — fellesskap for ungdommer og unge voksne

Ny G2 samling søndag 15. mars kl. 18:00 på Frekhaug bedehus. Velkommen til ungdommelig gudstjeneste med lovsang, forkynnelse, nattverd og forbønn.

Alder ingen hindring; alle er VARMT VELKOMMEN!Søndag 8. februar startet vi opp med G2, et nytt gudstjenestefellesskap, rettet mot ungdommer og unge voksne. 

Alle samlingene blir på kveldstid, kl. 18:00 — 19:30, ca. en gang i månden. Tilbudet er selvsagt åpent for alle, uansett alder. Men målgruppen er unge folk, og rammene blir først og fremst tilpasset denne målgruppen. 

Innholdet i G2 blir bygget rundt lovsang, forkynnelse, nattverd og forbønn. Vi ønsker at mange unge skal finne sin plass her, ikke bare som passive møtedeltagere, men også ved å delta i en aktiv tjeneste. Vi inviterer unge til å finne sin plass i et team innenfor et av ansvarsområdene; forbønn, møteledelse, lovsang, musikk, lyd/lys, data, møteverter mm. 

G2 er et samarbeid mellom Norkirken  og Frekhaug Indremisjon. Samlingene blir på Frekhaug bedehus. Det er planlagt tre G2 samlinger våren 2015. Første samling er altså søndag 8. februar kl. 18:00. De andre samlingene blir 15. mars, 10. mai og 31. mai.

Hjertelig velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *