Nådegavekurs

Tre torsdagskvelder i mars inviterer vi til et tjenestekurs, der vi vil undervise om nådegaver og tjeneste i fellesskapet. Kurset bygger på materiell fra Willow Creek, og kurset heter “Som hånd i hanske.” Kurset er åpent for alle som ønsker å finne ut mer om sine nådegaver, og hvordan man kan finne sin plass i en tjeneste i et fellesskap. 

Rett person, på rett plass, med rett motiv, til rett tid. Dette er nøkkelord for kurset, og vi vil legge til rette for undervisning, samtale, refleksjon og personlig forbønn. Bli med på et spennende kurs, og oppdag din Gudgitte nådegave, personlige stil og unike hjertesak — til bruk i en meningsfull tjeneste. 

Kurset koster kroner 200,-. Det inkluderer kursmateriell og opplegg for de tre kurskveldene i mars. Kurset går på torsdagskvelder fra kl. 19:30 — 22:00 på Frekhaug bedehus følgende datoer:

  • 12. mars
  • 19. mars
  • 26. mars

Påmelding til arve@norkirken-nh.no eller mob: 413 05 378

Varmt velkommen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *