Pinsefest

2. pinsedag, mandag 25. mai, blir det pinsefest på Nordhordland Folkehøgskule. Norkirkene og Normisjon — region Hordaland står sammen om dette arrangementet, som har blitt en årviss tradisjon. Vi samles til storsamling i Storstova kl. 11:00. Egen barnesamling for de yngste. Fokus: Misjonsarbeid i BANGLADESH.Etter storsamlinga blir det grilling, kaffe, m.m. og sosialt fellesskap ute i det fri, med leiker og aktiviteter for alle. Velkommen!

Det er Thomas Hammer som taler. Thomas er en av pastorene i Norkirken Bergen. Svein Høysæter (hovedpastor), som var på reise til Bangladesh i mars, deler inntrykk fra misjonsarbeidet i landet. Ingelin Reigstad Norheim og May Sissel Rismyhr Jansen leder lovsang. Det blir offer til misjon. Ta også med småpenger til leiker og misjonsaktiviteter ute. NB! Vi organiserer griller og samlingsplass ute, men alle må ta med det de ønsker å spise. Både grillmat og kaffimat. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *