Villmarksleir

Bli med Acta Hordaland på VILLMARKSLEIR for hele familien! Sted: Lønningstrand leirsted, Flesland. Tid: Fredag 12. juni kl. 18:00 til søndag 14 juni kl. 16:00. VELKOMMEN med din påmelding! 

Villmarksleir for hele familien

Barn og voksne sammen: Villmarksleiren er for barn i følge med voksne. Opplegget blir primært tilpasset barn i alderen 3–10 år, men barn i alle aldre er velkommen. Siden hvert barn har med seg en eller flere voksne kan man tilpasse opplegget litt for sitt eget barn.I år er leiren fra fredag til søndag, ett døgn mer enn i fjor. 
Vi satser på: Kanotur til Store og Litle Løholmen (500 meters padletur), krabbefisking, utforsking i fjæra, gøye samlinger med Jesus, grilling, luftgeværskyting, pil og bueskyting, lek og moro. For de voksne satser vi på å få noen rolige kveldsstunder med kaffekos når ungene er i seng.  
Ledere:Martin Olsen som jobber for Normisjon og Norkirken Bergen er leirsjef. Kari Tønnessen som er leder for Acta — barn og unge i Normisjon i Hordaland, blir også med!
Viktig: De/den voksne har selv ansvaret for barnet sitt/barna sine under hele leiren.
Hvor: Villmarksleiren finner sted på Lønningstrand leirsted, Fleslandsveien 72, rett ved Flesland flyplass. 
Påmelding: Påmeldingen har ikke startet. 
Har du spørsmål? Ta kontakt med Martin Olsen: Mobil: 40454910, E‑post: martin.olsen@normisjon.no
Pris: Voksen: 600kr, Barn: 400kr, Leiren betales til Normisjon Hordalands konto: 3625.07.70825. Merk: Villmarksleir.
Arrangører er Normisjon region Hordaland og Acta Hordaland. 

 

Ta med: 

Bibel eller barnebibel
Redningsvest hvis du har. Hvis ikke finnes det noen redningsvester på leirstedet som kan lånes.
Pålegg til 4 brødmåltider for dere selv. Vi deler pålegget med hverandre. Ta gjerne med matpakkevennlig pålegg da det blir to matpakkemåltid.
Vannflaske til turbruk.
Sengetøy. Dyner og puter finnes på leirstedet.
Regntøy og tøy som man kan leke i skogen med.

Romfordeling: Lønningsstrand har fire seksmannsrom, to åttemannsrom, ett femmannsrom og ett firemannsrom. Altså 8 rom til sammen. Det forventes at rommene blir fulle. Vi prøver å legge til rette for en best mulig romfordeling ut i fra ønsker og behov. 
Telt: Man kan også sove i telt på plenen. Det har vært en suksess tidligere. Opplevelsen blir villere og det blir plass til flere inne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *