Åpen Himmel

I slutten av juli fikk vi gleden av å delta på Åpen Himmel Sommerfestival i Grimstad. Det ble noen fantastiske dager sammen med Venner fra IMi-kirken og Norkirke-nettverket. Mye glede og humørfylt fellesskap. Inspirerende møter med god forkynnelse, omsorg og forbønn. Rett og slett fantastisk!

Neste sommer, i uke 30, blir det ny Åpen Himmel Sommerfestival i Grimstad. Vi skal garantert tilbake dit. Vil du bli med? Festivalen er åpen for alle, og det er et supert opplegg for barn, unge og voksne. 

Dette året var gjestetalerne Leif Hetland og Mike Breen. I tillegg talte Martin Cave og Egil Elling Ellingsen. Jarle Waldemar hadde opplegget for barna, og ungdommene hadde egen Impuls. 

Her kan du lese mer om festivalen: www.åpenhimmel.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *