ADVENTSTID — VI FORBEREDER HERRENS ANKOMST

Adventstiden kan bli en unik mulighet til å søke inn i Guds nærhet. Det er et mangfold av bibeltekster i denne tiden, med forventning, håp og optimisme til Herrens ankomst gjennom Jesus Kristus. Ta tid til stillhet, ettertanke og bønn over en åpen Bibel. Slik kan adventstiden bli oppgradert gjennom en ofte travel hverdag med mange gjøremål. Adventsguiden er et godt hjelpemiddel til dette. Bra fokus! Manual: Les mer.

Her er et utdrag fra Adventsguiden i avisa Dagen:

Den andre uken i advent setter lys på profetiene rundt Jesu fødsel. Disse hendelsene forteller oss om Guds inngripen i livene til vanlige menn og kvinner. Har Gud grepet inn i ditt liv, og formet din historie? Hva lærer vi om Jesus gjennom disse profetiene? Hvilke forventninger har du til at Guds rike skal komme i ditt eget liv?

Bønn:Barmhjertige Gud, noen ganger forventer vi at store ting skal skje gjennom fyrverkeri og parader, men vi vet at du er den Gud som taler i det stille. Du kom inn i verden uskyldig og sårbar, og du forandret alt. Gi oss øyne si vi kan se miraklene i våre daglige liv. Gi oss villige hjerter til å gjøre de små endringene du maner oss til, slik at vi kan vandre på din vei og nyte av din gode vilje. Amen.

http://www.dagen.no/Inspirasjon/advent/Adventsguiden-276655

Velsigna god adventstid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *