FAMILIEDAG med ÅRSMØTE

Sett av lørdag 14. april i kalenderen, oppfordrer regionleder Kristian Bjørkhaug. Han sier dette vil bli en super dag for hele familien.

Jarle Waldemar skal ha mye program for barna under årsmøtet 14. april.– Vi skal være på samme sted som i fjor, på NLA Høgskolen på Breistein. Det er et flott og velegnet lokale for oss. Her kan voksne og barn ha det hyggelig hele dagen, både ute og inne. Mens vi har årsmøte for de voksne og tale av Vegard Tennebø, får barna en heldags opplevelse med Jarle Waldemar. I tillegg skal Waldemar være med på familiemøtet på ettermiddagen sammen med Bergen Soul Children. Dette ser vi virkelig frem til, sier Bjørkhaug.

– De voksne får engasjert seg i misjonsarbeidet ute og hjemme, mens barna får god undervisning og musikk av Norges beste barne-evangelist. Det er bare å glede seg. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *