SOMMER I SØR og GENERALFORSAMLING

Påmeldingen er nå åpen til Sommer i Sør og Normisjons generalforsamling — og melder du deg på før 1. mai er det penger å spare! 10.-15 juli kan du være med på tre festivaler i én! Sammen med Sommer i Sør arrangeres nemlig Tenåringsfestival for ungdom i alderen 13–18 år og Amigosfestival for barna. I år er generalforsamlingen en fullt integrert del av Sommer i Sør, og komiteen håper at mange vil få med seg både avslappende sørlandssommer og de viktige avgjørelsene som skal tas om Normisjons retning i årene som kommer.

Blant talerne på Sommer i Sør er Mali-misjonær Therese Glendrange, generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland, Vegard Tennebø, Vegard Husby fra Storsalen og Egil Elling Ellingsen fra IMI-kirken. 

Fredag kveld blir det lovsangskonsert med David André Østby m/band, og Serlina Sulebakk har konsert på Tenåringsfestivalen. 

Vi gleder oss til å se mange Normisjonsvenner i Grimstad 10.–15. juli!

For mer informasjon om Sommer i Sør og generalforsamling besøk www.sommerisor.no

Påmelding på checkin.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *