SAMLINGER I JUNI

Mandag 10. juni kl. 11:00: PINSEFEST (2. pinsedag) på Nordhordland Folkehøgskule. Tale v/Hallgeir Haaland. Vi får besøk av både Gerd Eli og Hallgeir m/barna og Gladstone og Priya. Ta med grillmat, drikke og kaffimat. Egen samling for barna. Grilling, aktiviteter og leiker ute etter møtet. 

Søndag 16. juni kl. 12:00: SOMMERAVSLUTNING PÅ TOFTING!

Bli med til Tofting, til småbruket til Marit og Andreas Fosse. Kort samling med sang og andakt. Grilling og uteaktiviteter, med mulighet for fisking og bading. Ta på passende uteklær etter vær og temperatur. Og ta med mat og drikke. Hvis du ikke har vært med tidligere år, og er usikker på veien, ta kontakt for veibeskrivelse. 

I juli har vi ikke arrangementer i Norkirken. Oppstart etter sommerferien er søndag 11. august kl. 11:00 i Meland Aktiv.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *