10 års jubileum for Garness Jul

JULEKONSERTER MED GARNESS:

Knarvik kyrkje lørdag 21. desember kl. 19:00. Salem konferansesenter i Bergen fredag 20. desember kl. 19:00

På konsertene i Knarvik og Bergen har Garness med seg en hemmelig gjest, en av Norges beste mannlige stemmer!
Tvillingduoen Garness legger i desember ut på sin 10. juleturné sammen med sitt eminente band. Deres kritikerroste juleplate Barnet i krybben ble av Dagbladet omtalt som årets beste norske juleplate da den kom ut for 10 år siden, og har siden blitt en juleklassiker for mange. En julekonsert med Garness og deres dyktige medmusikanter kjennetegnes av leken musikalitet, inderlig formidling og spennende nytolkninger av de velkjente julesangene som får julestemningen til å bre seg i kropp og sjel.

Da tvillingsøstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad opptrådte på NRK1s Beat for Beat i vår, ble programleder Atle Pettersen bokstavelig talt slått i bakken av deres vare tolkning av Paul McCartneys “Blackbird”. Duoen samlet også fulle hus i Sør-Norge i ukene før påske med sin nyskrevne påskekonsert. Helt siden Garness holdt julekonsert på NRK1 på lillejulaften for noen år siden, har de fått et stadig voksende publikum. Jentene synes det er svært hyggelig at konserten er blitt en tradisjon for mange, og er opptatt av at de alltid skal ha noe nytt å presentere, i tillegg til det publikum forventer å høre. 

Noen har prøvd å telle antall instrumenter som er i sving når Garness og bandet har rigget seg til på scenen, men resultatet er ukjent. Her finner du et rikt utvalg strenge-instrumenter med og uten hals, en imponerende tangentpark som også kunne passet godt på musikkhistorisk museum, velklingende trommer og cymbaler, klokkespill, perkusjon og andre kuriøse e‑bay-funn som en kan riste, trykke eller slå på, for ikke å snakke om silkemyk koring fra gutta i bandet. Bandet består som alltid av Thomas Gallatin, Tor Egil Kreken og Torjus Vierli. 

Ingelin og Hildegunn skrev sine første sanger som 5‑åringer, og har stått på scenen like lenge. De har opptrådt i TV-programmer som Absolutt norsk, Beat for Beat, Kjempesjansen og Kronprinsparets julekonsert. De er også kjent fra samarbeid med Marit Larsen, Odd Nordstoga, Sigvart Dagsland, Elvira Nikolaisen og Oslo Gospel Choir, i konsertsammenheng, på innspillinger og på TV-skjermen. Duoen har ellers også gitt ut albumet The Good or Better Side of Things. 

Billetter: www.ticketco.no 

FØLG GARNESS: instagram.com/garnessmusic facebook.com/GarnessFans

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *