SAMLINGER I MAI OG JUNI

Søndag 3. mai deltok ca. 100 personer (barn, unge og voksne) på vår ZOOM-gudstjeneste.  Under “kirkekaffen” ble det arrangert en familie-KAHOOT. Det var stort engasjement, og vi fikk virkelig følelsen av et “levende” fellesskap!

Neste ZOOM-gudstjeneste blir søndag 14. juni kl. 11:00

Les mer om pinse, bønnesamlinger og sommeravslutning.

Gudstjeneste på internett via ZOOM: Det er veldig enkelt å delta. Du logger deg inn ved å klikke på oppgitt URL-adresse noen minutter før samlingen begynner. Så trykker du på “Join meeting” og åpner Zoom, og du er med i gudstjenesten. Du velger selv om du vil dele kamera. Vi anbefaler at folk deler kamera, for fellesskapsfølelsen. Det er veldig kjekt å se hverandre!  Alle som deltar er uansett synlige for hverandre. 

Bli med! 🙂 Når du logger inn på lenka under, blir du med i et internt og lukket arrangement i Norkirken. Du deltar aktivt, og du vil være synlig for de andre deltagerne, og de andre er synlig for deg. Dette er med andre ord et “live” fellesskap som pågår i sanntid fra kl. 11. og ca. en time. 

Her kommer ny lenke (URL-adresse) til neste ZOOM-gudstjeneste, 14. juni kl. 11:00: 

ZOOM: 

https://zoom.us/j/97492331016?pwd=eVBUZzFVREFPMGR1N0xLamc1QlkzQT09

I en tid der vi ikke møtes fysisk, er vi takknemlige for en gave til Norkirkens arbeid. Gi din gave ved å bruke VIPPS eller Norkirkens bankkontonummer.

VIPPS: 86146

Bankkonto: 3632.50.83195

Gudstjeneste 1. PINSEDAG, søndag 31. mai kl. 11:00:

Dette blir gudstjeneste på FACEBOOK, som sendes direkte på dato og tid. Gudstjenesten er åpen for alle, og man trenger ikke å logge inn for å delta. Gudstjenesten blir tilgjengelig på Norkirkens facebookprofil. Samlingen 1. pinsedag er et samarbeid mellom Norkirken Bergen, Norkirken Os og Norkirken Nordhordland. 

Sommeravslutning og sommerfest på Tofting:

15. juni åpnes det opp for samlinger med opp til 200 deltagere. Det betyr at vår sommeravslutning og sommerfest på TOFTING kan arrangeres, også i år! 🙂 Dette gleder vi oss veldig til!! For første gang siden 8. mars kan vi fysisk møtes som menighet til gudstjeneste og fest! DatoSØNDAG 21. JUNI kl. 12:00. Mer informasjon kommer. 

Bønnesamlinger:

Fra 7. mai åpner vi for bønnesamlinger på Frekhaug bedehus onsdager kl. 08:00 — 09:00. Det er åpent bedehus, og alle er velkommen til å delta! (Du kan bli med hele timen, eller så lenge du ønsker — flexisamling) Første samling blir onsdag 13. mai.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *