SAMLINGER UTE OG PÅ ZOOM I MAI og JUNI

Vi har bestemt at alle samlinger i Norkirken resten av våren blir UTE eller på ZOOM. På ZOOM bruker vi vår faste lenke. Ta kontakt hvis du ønsker tilsendt lenke for å delta på våre samlinger. 

Dersom været er bra, blir neste samling UTE på Nordhordland Folkehøgskule, søndag 6. juni kl. 11:00. Tale v/Svein Høysæter. Sang av May Sissel m/team. Egen samling for Kongebarna. NB! Påmelding. (Selv om vi er ute, må vi ha påmelding.) Ta med mat og drikke til sosial samling etter gudstjenesten. Ta også gjerne med egen stol eller sitteunderlag.

Vi planlegger å ha samling ute, i amfiet ved fotballbanen. Hvis været blir veldig dårlig, kan det bli et alternativ å samles på ZOOM. Følg med på informasjon her, på Facebook eller på tilsendt e‑post, for de som er påmeldt distribusjonslista vår. 

Send påmelding til: Andreas Fosse. E‑post: andreasfosse@hotmail.com eller sms til 902 33 436

Søndag 20. juni blir det SOMMERAVSLUTNING ute på Tofting. 

Velkommen til samlinger i Norkirken!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *